У Луцьку перевірили пункт обігріву

26 Січня 2021, 16:52
Пункт обігріву у Луцьку 1209
Пункт обігріву у Луцьку

Провели позаплановий моніторинг пункту обігріву в Луцьку, розташованого в приміщені Волинського обласного благодійного  фонду «Переображення» по вулиці Станіславського, 15а.

Про це йдеться на сайті секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Відділення працює з 18:00 до 08:00 без вихідних. Скористатися послугами можуть бездомні особи за умови проходження за направленням Центру медичного обстеження  у протитуберкульозному та шкіро-венерологічному диспансерах.

Послугами проживання у відділенні у нічний час з 15 січня скористались 10 осіб. Відділення розміщене на першому поверсі та має кімнату для прийому їжі та дві ізольовані кімнати, які розраховані на 12 ліжкомісць, окремо 10 ліжкомісць для чоловіків та два для жінок.

Приміщення належним чином опалюється, є санітарно-гігієнічне приміщенням з гарячою водою та засобами гігієни. В наявності є Журнал обліку осіб, які скористалися послугами пункту обігріву, харчові продукти, гарячі напої, аптечка, теплий одяг. Антисептичні засоби та засоби індивідуального захисту зберігається у працівників Центру.

В установі визначили відповідальних осіб за прийом громадян, що потребують уваги, вночі чергують працівники Центру та волонтери.

Інформації з приводу розпорядку роботи пункту обігріву на території Волинського обласного благодійного  фонду «Переображення» по вулиці Станіславського, 15а не оприлюднено та відсутній  інформаційний покажчик щодо його  облаштування. За результатами вказаного моніторингу будуть підготовлені та направлені відповідні акти реагування до компетентних органів.

Читайте такожЛучани можуть виграти до 40 тисяч гривень у конкурсі інструкцій

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром