День інваліда відзначать грошовою допомогою та кінопоказом

25 Листопада 2015, 10:11
3144 Джерело: bucha-rada.gov.ua

До Міжнародного дня інвалідів луцька мерія виділила з міського бюджету загалом 18 тисяч гривень одноразової допомоги для самотніх інвалідів.

Про це йдеться в розпорядженні міського голови, повідомляє відділ інформаційної роботи міськради.

Допомогу вручать тим, хто стоїть на обліку у територіальному соціального обслуговування і розмір пенсії яких не перевищує двох прожиткових мінімумів. Кожен отримає по 200 гривень.

З нагоди відзначення Міжнародного Дня інваліда в навчальних закладах міста протягом листопада-грудня відбудуться тематичні години спілкування, учнівські благодійні акції зі збору подарунків, м’яких іграшок, книг для дітей-інвалідів. У шкільних бібліотеках будуть організовані виставки «Душі людської доброта».

1 грудня, в бібліотеці-філії № 10 відбудеться свято талантів «Сильні духом», у бібліотеці-філії № 3 для дорослих спільно з ГО Волинське об'єднання ветеранів, інвалідів та потерпілих «Захист» – зустріч «Зрозумій мене».

2 грудня о 12:00 в Центральній бібліотеці для дорослих спільно з ВГО «ІнваВолинь» та ВОГО «ІнваВолинь-нова» відбудеться година пошани «Незламні духом».

Безпосередньо в День інвалідів, 3 грудня, відбудеться низка заходів. Зокрема в амбулаторно-поліклінічних закладах міста триватиме місячник «Зверни увагу на людину з особливими потребами».

Об 14:30 – виставка мистецьких виробів інвалідів, які перебувають на обліку в центрі та «вогник» за участі художньо-самодіяльних колективів Луцька.

О 15:00 в Палаці культури – благодійний концерт «Обереги добра», одночасно в Теремнівському будинку культури триватиме година доброти «З вірою в серці».

4 грудня об 11:00 буде організовано перегляд художнього фільму «1+1. Нерозлучні».

Цього ж дня о 15:00 в клубі «Патріот Батьківщини» відбудеться майстер-клас з виготовлення іграшок за технологією ляльки-мотанки для дітей Волинської обласної ГО «Даун-синдром». Цього ж дня в будинку культури мікрорайону Вересневе буде організовано благодійний концерт «Від усієї душі».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром