Волинські студенти можуть позмагатися у конкурсі наукових робіт

25 Січня 2021, 13:00
Волинський національний університет 1674 Джерело: https://vnu.edu.ua/
Волинський національний університет

Волинський національний університет імені Лесі Українки став базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка». 

Про це повідомляють на сайті вишу. 

Другий тур конкурсу відбудеться у два етапи:

  • Перший – рецензування праць (лютий–березень 2021 року);
  • Другий – підсумкова науково-практична конференція (15–16 квітня 2021 року).

У конкурсі можуть брати участь студенти, які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра, магістра у закладах вищої освіти України незалежно від форм власності та підпорядкування. 

Роботи просять надсилати до 15 лютого цього року на адресу: 43025, м. Луцьк, проспект Волі, 13, навчальний корпус А, ВНУ імені Лесі Українки, факультет економіки та управління, галузева конкурсна комісія зі спеціальності «Економіка» та на електронну пошту: [email protected]

На електронну адресу потрібно надсилати тільки роботу. Натомість прізвища, ініціали автора і наукового керівника, найменування закладу вищої освіти замінюються шифром (шифр – не більше як два слова).

За додатковою інформацією радять звертатися до оргкомітету конкурсу за електронною адресою: [email protected] або телефоном: 095-021-75-70 (Людмила Володимирівна Єлісєєва, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та природокористування). 

Читайте також: Як навчатимуться студенти Лесиного вишу в другому семестрі

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром