Лучанин побив поліцейського: йому загрожує позбавлення волі

25 Січня 2021, 10:41
Фото ілюстративне 1973
Фото ілюстративне

У Луцьку 38-річний місцевий мешканець завдав тілесні ушкодження патрульному поліцейському під час виконання ним службових обов’язків.

Співробітника поліції із травмами голови госпіталізували до лікарні. Інцидент стався 24 січня близько 22:00. Про це інформує пресслужба ГУНП області. 

Співробітники патрульної поліції прибули на місце дорожньо-транспортної пригоди без травмованих, що трапилася у Луцьку. Під час оформлення матеріалів у водія, який скоїв автопригоду, поліцейські виявили предмет схожий на пістолет. На місце викликали слідчо-оперативну групу для проведення огляду місця події та вилучення виявленого предмета.

Під час цього у роботу поліцейських втрутився знайомий правопорушника – 38-річний лучанин. Чоловік  поводив себе агресивно, заважав роботі правоохоронців,  після чого завдав удар в область обличчя одному із патрульних поліцейських.

Співробітника поліції госпіталізували із травмами голови до лікарні. Правопорушника затримали.

Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте такожНа Степовій у Луцьку торгували сурогатом

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром