Теремнівська: на жінку напав кіт

24 Листопада 2015, 17:10
4503

Травмований  бродячий кіт прибився до будинку на вулиці Теремнівській і намагався вкусити жінку.

Як розповіла Район.Луцьк директор комунального підприємства «Ласка» Дана Новарчук, працівники підприємства виїхали на виклик рятувати жінку, на яку напав кіт.

У  КП «Ласка» кажуть,  у тварини були травмовані лапи. Тож кіт прибився до першого-ліпшого будинку на вулиці. Від болю та стресу він сичав та кидався на господарів дому.

Наразі котик перебуває на території КП «Ласка» на карантині. Після того, як тварину дослідять на сказ, прооперують рани на лапах.

Фото –  КП «Ласка»


Коментарі
24 Листопада 2015, 20:00
завдяки роботі Дани Новарчук було скастровано і випущено сотні собак в м.Луцьку, так вона їх рятує в той же час цій тупій роботі Ласки в нас на вулиці все більше і більше розносчиків :лептоспірозу,грибка,токсоплазмозу ...та багато інших санітарно-епідомічних загроз для людей та домашніх тварин.хоча з другої сторни нам ветеринарам завжди є робота і завдякі прекрасній роботі ласка і медичних закладах також є робота
25 Листопада 2015, 02:03
Таких ветеринарів як ви, слід в першу чергу каструвати, щоб вони не розмножувались і не розносили по сайтах різну єресь. Тварин треба любити і допомагати притулку.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром