На Соборності встановлять «розумну» зупинку

24 Січня 2021, 17:03
2864

На проспекті Соборності, 38а замість старих торгових павільйонів, де продавали короваї та побутову техніку, невдовзі з'явиться нова «розумна» зупинка громадського транспорту.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці муніципалів.

Зупинку встановлять в рамках реалізації проєкту «Використання екологічний і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька». Проєкт реалізовує Луцька міська рада із залученням грантових коштів.

Дозволи на розміщення вказаних торгових павільйонів закінчились ще влітку 2020 року та не підлягали продовженню згідно Комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності, затвердженої рішенням виконавчого комітету. Торговий павільйон, де продавали побутову техніку, демонтував власник після припису інспектора департаменту муніципальної варти. Другий павільйон із продажу короваїв демонтував теж власник відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 20.01.2021 про демонтаж.

«Тож з нетерпінням усі чекаємо на ще одну сучасну зупинку, яка зробить наше місто європейським та більш комфортним для життя людей», – йдеться в повідомленні мунвартівців.

Читайте також: У Луцьку встановили першу «розумну» зупинку



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром