Облаштував у гаражі нарколабораторію

24 Листопада 2015, 16:51
2700 Джерело: bukinfo.com.ua

Лучанин облаштував орендований гараж під нарколабораторію для виготовлення амфетаміну – в подальшому зловмисник збував виготовлений незаконний товар.

За протиправні дії зловмиснику загрожує п’ять років позбавлення волі, інформує Сектор комунікації ГУНП на Волині.

Як констатують співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків, наприкінці лютого 2015 року лучанин, з метою розвитку незаконного бізнесу, домовився про оренду гаража в одному із гаражних кооперативів обласного центру.

«Обладнавши гараж спеціальним хімічним посудом та речовинами, що використовуються для синтезу психотропної речовини амфетаміну, чоловік протягом кількох місяців виготовляв та продавав її, – кажуть в поліції. – На початку квітня 2015 року горе-бізнесмен, знаходячись в автомобілі у місті Луцьку продав частину попередньо виготовленої високої якості та концентрації психотропної речовини амфетамін та отримав грошову винагороду у розмірі 2000 гривень».

Під час санкціонованого обшуку в «хімічній лабораторії» працівники міліції вилучили хімічні реактиви, хімічний посуд та інше обладнання для приготування амфетаміну. А також вилучено амфетамін, загальною масою понад 5 грамів.

У ході досудового розслідування між прокурором та підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості. Відповідно до її умов, чоловік повністю визнав свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.1 ст.311 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів), ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Луцький міськрайонний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладені між прокурором та обвинуваченим. В угоді сторонами визначено міру покарання підсудному у вигляді 5 років позбавлення волі із випробуванням, якщо він протягом 3-х років іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

Коментарі
25 Листопада 2015, 13:27
Це я.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром