Лучанин через шахраїв утратив майже 80 тисяч гривень

23 Січня 2021, 16:09
1358

На Волині від чергової шахрайської схеми «дзвінок від телефонного оператора» постраждали мешканець Луцька та житель Ківерцівського району.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Так, 21 січня 50-річний житель села Жорнище Ківерцівського району та 34-річний лучанин позбулися усіх своїх заощаджень, повідомивши ошуканцям реквізити своїх банківських карток.

Зловмисники, потелефонувавши до чоловіків, назвалися працівниками телефонного оператора, під приводом необхідності покращення якості зв’язку та зміни тарифу випитали у них усі необхідні відомості й зняли з картки одного понад 15 тисяч, а з двох карток іншого – майже 80 тисяч гривень.

Луцька місцева прокуратура вкотре нагадує: аби не стати жертвою шахраїв, у жодному разі не повідомляйте нікому свої персональні дані, реквізити своїх банківських рахунків, не виконуйте жодних дій на прохання «працівників» мобільних операторів, не з’ясувавши попередньо ситуацію в установі, яку вони представляють.

Якщо ви загубили мобільний або сім-карта перестала працювати, відразу ж заблокуйте прив’язані до цього номеру телефону банківські картки.

Читайте такожНаркотики сховала у «зарядці» від мобільного: розслідують дії адвокатки у Луцькому СІЗО

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром