«Ніякого міжсезоння»: лучан запрошують на міні-футбольне «свято друзів»

28 Червня 2017, 13:13
3610 Джерело: Асоціація футзалу Волині

Вихідними на спортивному майданчику військового ліцею пройде другий в історії турнір під назвою «Friends Futsal Fest».

Змагання відбудуться 1-2 липня, а візьмуть участь у них, як і торік, сім колективів. Протягом двох днів команди зіграють за коловою системою у форматі чемпіонату.

Серед учасників – одразу три луцькі команди. Володарі Кубка АМФВ цього сезону та учасники Елітного фіналу Аматорської футзальної ліги України – команда «Бренд груп» на минулорічних змаганнях були третіми, а от цікаві команди «Торпедо» (учасники волинської Суперліги останнього сезону) та «Стелла» будуть дебютувати на такому літньому турнірі.

Крім того, до Луцька приїдуть команди й з інших областей: зокрема, київська «Юрінновація» (стабільний учасник луцьких футзальних змагань) та житомирська «Олесана». А до них приєднається славетний ветеранський колектив з «Володимирівки», а також ковельська команда «Козаки», яка минулого літа посіла на турнірі четверту сходинку.

До слова, серед учасників змагань попередньо будуть і відомі представники українського футзалу – такі, як Сергій Піддубний чи Ярослав Зварич, а також білоруський десант у вигляді Володимира Бобилєва. Тож глядачі зможуть насолодитися майстерністю наддосвідчених спортсменів.

«Цей турнір дає змогу побачити відмінності у підході до футзалу в різних регіонах, адже навіть та ж сама система тренувань та міні-футбольна школа у тому ж Житомирі чи Києві вельми відрізняється від волинської. Разом з тим, маємо змогу знову зустрітися у теплій компанії друзів з різних областей», - розповів про турнір голова комітету з проведення змагань Асоціації футзалу Волині Руслан Корпош.

«Friends Futsal Fest 2017» відбувається завдяки організаторам – Асоціації міні-футболу Волині та Волинському обласному центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також спонсорів змагань. 1 липня ігри проходитимуть з 13:00 до 21:00, а у неділю, 2 липня, команди гратимуть з 9:00 до 15:00.  

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром