У Заборолі рятувальники діставали водія з понівеченої автівки

22 Січня 2021, 10:48
У селі Забороль Луцького району сталася ДТП 5822
У селі Забороль Луцького району сталася ДТП

У селі Забороль Луцького району сталася ДТП.

21 січня о 20:36 до оперативно-координаційного центру управління ДСНС України у Волинській області  від громадян, які випадково стали свідками дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Володимирській, що у селі Забороль Луцького району, надійшло повідомлення про те, що у понівеченому автомобілі затиснуло водія і він потребує допомоги. Про це інформує пресслужба Управління ДСНС області.

З’ясувалося, що на автотрасі Луцьк –Устилуг водій «Volkswagen»  виїхав на виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з маршруткою. В салоні перебували водій і одна пасажирка, які травм не зазнали. Але внаслідок зіткнення водій легковика виявився заблокованим.

Рятувальники за допомогою акумуляторного універсального гідроінструменту «Weber» від’єднали передні та задні двері в атівці зі сторони водія, а гідравлічними ножицями дві передні та дві бокові стійки автомобіля, надрізали дах машини та зняли. У цей момент фельдшер-рятувальник накрив термоковдрою потерпілого, а лікарі швидкої допомоги  провели фіксацію шийного відділу хребта водія.

Після цього рятувальники за допомогою гідравлічного акумуляторного домкрата  розтисли передню частину рульової колонки і панелі приладів для звільнення ніг потерпілого під рульовою колонкою транспортного засобу. Далі деблокували постраждалого з авто та транспортували на імобілізаційних ношах до карети невідкладної медичної допомоги.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються правоохоронними органами.

Читайте також: Мешканець Жидичина, в якого горів будинок, звернувся за допомогою в Луцькраду

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром