Неповнолітнього учня правознавчого ліцею посадили за крадіжки

27 Червня 2017, 18:22
2307 Джерело: gorodenkanews.if.ua

За систематичні крадіжки засудили учня КЗ «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа-інтернат І–ІІІ ступенів – правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою».

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду, пише Волинське агентство розслідувань.

Зловмисником виявився неповнолітній хлопець – уродженець села Сенкевичівка Горохівського району. Поліцейським вдалось встановити 5 фактів крадіжок, які скоїв хлопець у Луцьку за останній рік.

Зокрема, з багажного відділення Залізничного вокзалу міста Луцька він викрав велосипед марки «CRONUS HOLTS», вартістю 5075 гривень, а з-під магазину «Сім 23», що по вулиці Кравчука, 46-Г — велосипед марки «Kellys», який коштує три тисячі гривень.

Також доведено, що хлопець викрав з приватного будинку ноутбук марки «ASUS», вартістю 6000 гривень, комп’ютерну мишку, мобільний телефон «Нокіа» та шкіряний гаманець. Окрім цього, йому вдалось «потягнути» зі сходинкової клітки багатоповерхівки велосипед марки «TRT BIKE», вартістю 1200 гривень, а з кухні гуртожитку – мікрохвильову піч марки «ELENBERG SM 2003 — M».

Зрештою — хлопця затримали і він повністю визнав свою вину. Таким чином, за неодноразові крадіжки його засудили до трьох років позбавлення волі.

 

Читайте також: Лучанин піде під суд за антиукраїнську діяльність у соцмережах​,

Луцькі поліцейські знищили наркотики, які були речовими доказами

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром