Як у Луцьку їздять тролейбуси в мороз. ВІДЕО

19 Січня 2021, 16:31
1249

До виїзду на маршрут тролейбуси на Луцькому підприємстві електротранспорту починають готувати о 6:00. В морозну погоду перед початком роботи водії намагаються прогріти транспорт та перевіряють, чи не примерзли дверні механізми.

Зранку 19 січня один з тролейбусів не вийшов на маршрут. Машина замерзла, бо температура повітря становила -18 градусів. Про це Суспільному розповів майстер змінної бригади підприємства електротранспорту Вадим Ольшевський.

Суспільне побувало на підприємстві та побачило, як в негоду тролейбуси перевіряють та готують до виїзду на дороги міста.


Зі слів водійки одного із тролейбусів Наталії Шостак, працювати у таку погоду важко.

«Я зазвичай їжджу без верхнього одягу, а зараз виїду – холодно, далі обігрівається. А в салоні +2, більше не буває, бо двері постійно відчиняємо», – каже жінка.

Луцьке підприємство електротранспорту обслуговує в місті вісім тролейбусних напрямків та три маршрутні, – говорить головний інженер Володимир Бабич. З 5:00 до 7:00 усі машини вирушають з ДЕПО.

У заявку з погодними умовами, розповів начальник управління транспорту та зв'язку Луцької міськради Володимир Степанов, зранку на маршрут виїхали 90 автобусів зі ста п’ятдесяти. Крім одного тролейбуса не вийшли на маршрут 60 маршруток.

Читайте також: У Луцьку – затор через аварію

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром