Луцькрада проситиме Київ посприяти у ліквідації смороду

27 Червня 2017, 11:14
2355 Джерело: spb.mk.

Луцька міська рада звернеться до Міністерства екології та природних ресурсів та Міністерства аграрної політики, аби вони активізували діяльність територіальних органів щодо ліквідації неприємного запаху.

Про це на засіданні комісії законності повідомила головний спеціаліст відділу екології Луцької міської ради Оксана Тарабанюк.

Зокрема спеціаліст зазначила, що міська рада уже тривалий час намагається вирішити питання смороду і місті, проте не має достатньо повноважень для цього. Такі повноваження є у компетенції територіальних органів – Головного управління Держспоживслужби та Державної екологічної інспекції у Волинській області.

Певні перевірки ці органи таки здійснили, проте заходів, які ці служби запропонували, виявилося недостатньо для вирішення проблеми. Більше того, з підвищенням температури повітря запах тільки посилився.

На думку екологічного відділу, київські міністерства посприяють тому, аби територіальні органи активізували свою роботу та запропонували більш дієві способи для усунення смороду. Зокрема, мова йде про шляхи очищення полів фільтрації.

Депутати підтримали проект рішення та рекомендували його до розгляду на сесії міської ради.

Коментарі
27 Червня 2017, 14:36
ЩО МОЖУТЬ ЗРОБИТИ ЕКОЛОГИ- П Р И П И С И І ВСЕ????? ОЧИСНІ СПОРУДИ ТРЕБА МОДЕРНІЗУВАТИ В ПЕРШУ ЧЕРГУ, А ТО ТІЛЬКИ ГРОШІ ВІДМИВАЮТЬСЯ І ВСЕ,,, АБО БУДУВАТИ НОВІ ЗА КІЛЬКА ДЕСЯТКІВ КІЛОМЕТРІВ ВІД МЕЖ ЛУЦЬКА, ПОКИ ТІ ЩЕ НА ЛАДАН ДИШУТЬ!!! В ЄВРОПУ " ШЛЯХ ТОПЧЕМ" , А В МІСТІ ОБЛАСНОГО ЗНАЧЕННЯ СТІЛЬКИ СМОРОДУ, ЩО СКОРО ПАЦЮКИ ТІЛЬКИ ЗАЛИШАТЬСЯ В НЬОМУ ЖИТИ. ЗІ ВСІХ СТОРІН МІСТА ,ЯК НЕ ОЧИСНІ, ТО ЩЕ ЯКУСЬ СМЕРДОТУ ЗАПУСТЯТЬ, ТОБТО ВИРОБНИЦТВО ЯКОСЬ МІЛЬЯРДЕРА І ДЕСЬ ЇМ ЛЮДИ, НЕХАЙ ПОРПАЮТЬСЯ У ВІДХОДАХ... Ж А Х !
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024