ТОП-5 найдорожчих годинникових брендів

29 Червня 2017, 11:35
4911 Джерело: IMIDGE.com.ua

З часів появи персональних годинників їх функція не обмежувалася визначенням часу. Вони перетворилися у аксесуар, красномовно презентують характер і статус свого власника.

Чим вище по соціальних сходах стоїть персона, тим суворіший підхід до вибору не тільки дизайну та функціонального наповнення моделі, що відповідає індивідуальності власника. Але і респектабельного виробника, який зарекомендував себе настільки ж відомими покупцями.

Безумовно, визначення марок, які користуються найбільшою довірою у сильних світу цього, базується на суто суб'єктивних оціночних категоріях. Нижче наведено приблизний рейтинг найбільш відомих марок класу люкс. Всі якісні копії годинників легко придбати в інтернет-магазині Імідж за цілком доступними цінами.


 

Rolex відноситься до найбільш впізнаваний елітного бренду у світі. Щодня на світ з'являється дві тисячі його примірників. Половина сертифікуються в світі хронографів Ролекси. І справа не тільки в легкому вимові назви, походження якого овіяне таємницею. Висока якість своїх виробів фірма не раз підтверджувала гучними перфомансами протягом всієї історії свого розвитку.

Вони вплав долали Ла-Манш на зап'ясті Мерседес Глейтц в 1927 році. Двічі спускалися в Маріанську безодню з батискафом Трієст Жака Пікара в 1960-му і з Джеймсом Кэмеруном в 2012-м. Підкорювали полюса і Еверест. Під час другої світової війни керівництво компанії, дізнавшись, що у полонених пілотів союзних армій відбирають їх Ролекси, пообіцяв кожному з них видати аналог за свій рахунок. Піар-акція не пройшла даром, в черговий раз зміцнивши світову славу швейцарського годинного лідера.


 

Patek Philippe фірма заснована в Женеві годинникарями поляком Патеком і французом Філіпом. Увійшла в історію як найдорожча в світі годинна марка не тільки завдяки безлічі унікальних інноваційних розробок. Її клієнтами стали впливові короновані особи (британська королева Вікторія, італійський король Віктор-Емануїл і т. д.), що надало їй величезної популярності серед аристократії. На даний момент саме годинник цієї фірми найдорожчі в світі. Зразок, виготовлений для американського мільярдера Генрі Грейва в 1933 році, в 1999-му пішов на аукціоні Sotheby’s за $11 млн. У 2014 році ці ж години були продані за $ 24 млн. Самі дорогі наручні годинники Ref. 5002P Sky Moon Tourbillon були продані в Гонконзі в 2008 році за $1,4 млн.


 

Vacheron Constantin женевська фірма, що бере початок в 1755 році, також знаменита своїми впливовими покупцями (дружини Напалеона Жозефіна і Марія Луїза). У 1885 році нею були розроблені годинник з антимагнітними властивостями. А в 1979 році була створена модель Kalista, повністю складалася з діамантів, сполучених невидимим матеріалом. Продана на той момент за $5 міл., зараз вона вважається однією з найдорожчих в світовому масштабі.

На 260-й ювілей були представлені зроблені за спеціальним замовленням годинник Reference 57260. Створювалися протягом восьми років трьома майстрами. У них вбудовано 57 функцій. Їх ціна не озвучена, але оцінюється в 8-24 міл. дол.


 

Audemars Piguet швейцарська фірма, що з'явилася на світло в 1875 році і подарувала світу в 60-х рр. найтонші годинник з автоподзаводом. Флагманом продажів компанії з 1973 року стала модель Royal Oak. Виконані з нержавіючої сталі, вони цінуються набагато дорожче золотих.


 

Blancpain Le Brassus справжній фенікс в годинникової індустрії. Розрісшись з 1735 року з скромною майстерні до потужного виробництва, вона практично була ліквідована до середини XX століття. Але в наші дні це одне з найбільш впізнаваних імен елітної продукції. Кредо компанії: «ми не випускали кварцових годинників і не будемо їх випускати ніколи». Їй належить чимало рекордів. У тому числі створення в 1991 році годинників з 740 деталей, що прославилися як шість шедеврів в одному корпусі. Кожне фірмовий виріб має авторство одного майстра, і в день виробляється не більше 30 примірників. Не дивно, що і ціна на них не відрізняється демократичністю.

Звичайно, це досить умовний перелік провідних виробників хронометрів люкс класу. На їх місці могли б бути Tag Heuer, Chopard, Girard Perregaux, Omega, Ulysse Nardin, Jaeger le Coultre або Cartier, які мають не менш славне минуле, незаперечні досягнення в області технічного досконалості і дизайнерського втілення. Зрештою, ваші уподобання – відображення вашої унікальності. І ви неодмінно знайдете серед безлічі втілень вартісь Хроноса своїм індивідуальним відображення.

Джерело: http://zik.ua/news/2017/06/12/top5_naydorozhchyh_brendiv_godynnykiv_1112979

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром