У Луцькраді похвалилися новими пішохідними доріжками

27 Червня 2017, 09:13
2154

Працівники дорожніх організацій активно відновлюють дороги, капітально ремонтують прибудинкові території та тротуари у різних уточках обласного центру.

Влада намагається зробити велику кількість доріг та прибудинкових територій у літній період, адже це найсприятливіший час для таких робіт, запевнили на сайті Луцької міської ради.

У понеділок, 26 червня, секретар міської ради Ігор Поліщук і перший заступник міського голови Григорій Недопад разом з директором департаменту ЖКГ Юрієм Красем оглянули, як тривають ремонтні роботи.

Першим об'єктом стала пішохідна доріжка на проспекті Президента Грушевського, 1. Її протяжність 75 метрів і вартість становить 75 тисяч гривень.


Наступним об'єктом стала пішохідна доріжка на вулиці Арцеулова, 3. Протяжність становить 190 метрів.


Також зроблено пішохідну доріжку на проспекті Соборності, якою лучани прямують до Луцької міської дитячої поліклініки.


Як стверджують у міськраді, на місці цих трьох доріжок колись були ґрунтові стежки і лучани ходили по болоті. Нині ж тут викладено бруківку, що робить зручним пересування. Для мощення використано бруківку, яка уже була у вжитку: демонтували з вулиць, де робилася реконструкція.

Під час огляду об'єктів до представників влади звернулись мешканці будинку на вулиці Гулака-Артемовського, 17, які попросили допомогти у встановленні лавочок. Їм пообіцяли, що це буде зроблено, і для цього використають лавки з парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, які демонтовуватимуть під час реконструкції.

Читайте також: Набережна: асфальт «порізали на шматки», а починати ремонт ніхто не планує

Оглянули можновладці і хід комплексної реконструкції двору на вулиці Гордіюк, 4. Тротуари і дорожнє покриття тут повністю викладені бруківкою. Як запевнив секретар Луцькради, це зроблено для того, аби під час ремонту мереж можна було легко демонтувати бруківку і заново вкласти.




У найближчих планах, за словами Ігоря Поліщука, ремонт двору на проспекті Грушевського, 7, 9, 9а, Гулака-Артемовського, 16, проспекті Молоді, 19а, 21, проспекті Волі, 49, завершується ремонт на вулиці Польова, 1, 3, Володимирська, 111. Триває ремонт дорожнього покриття й на вулиці Андрія Марцинюка. Вартість робіт становить 1 млн 460 тис. грн. Загальна протяжність — 410 метрів. 




Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром