Лучан кличуть фестивалити на «Купальських гуляннях»

26 Червня 2017, 21:11
2563

Культурно-розважальний центр «Адреналін Сіті» розпочинає літній сезон фестивалів  під відкритим небом та запрошує всіх лучан та гостей міста на «Купальські гуляння».

Святкування відбудеться в суботу, 8 липня, на території відпочинкового дворища «Словограй» на лоні природи поряд зі ставком.

Фестивальна програма розпочнеться о 14:00 годині та потішить гостей свята різноманітними конкурсами, забавами та змаганнями з купальською атрибутикою та звичаями.

На фуд-кортах Вас чекають дегустації меду, вина і пива, смачні шашлики та страви на грилю. Для найменшеньких гостей –  справжнє бульбашкове шоу та смачненьке морозиво. Поруч ярмаркуватимуть майстри народної творчості та розташується пікнікові зона з кальяном.

Усіх гостей «Купальських гулянь»  розважатиме колоритний фолк-гурт «Чачка»  з жартівливими забавами та конкурсами, а також запальна «Укротека» від DjАрт.  Для всіх хто у вишиванці – приємний подарунок від «Адреналін Сіті». Для пред'явників флаєра – пивний комплімент від бармена.

Фінальною родзинкою свята стане запалювання купальського багаття та пускання вінків на воду.

«Беріть із собою друзів, кумів, дітей та гайда на «купальські гуляння» в «Адреналін Сіті». Чекаємо вас 8 липня о 14:00 на території відпочинкового дворища «Словограй» біля ставка!», – закликають організатори дійства.

Замовити столик можна за телефоном 066 39 01 183.


 

Коментарі
27 Червня 2017, 11:18
Це ж яким треба бути кретином щоб купальські гуляння влаштовувати цехах заводу КРЗ а не озерах Волині? Вам пора відвідати лікаря.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром