До Луцька завітав потяг AC-блискавка-DC

24 Листопада 2015, 09:48
2945 Джерело: Володимир ХОМИЧ

Єдиний в Україні офіційний триб'ют-бенд гурту «AC/DC» під назвою «D/C Train» («Ді Сі Потяг») з Києва виступив у луцькому клубі «Майдан».

Перша частина концерту, мабуть, більше розчарувала, ніж порадувала прихильників Ангуса Янга та компанії, пише «Таблоїд Волині».

Зовнішній вигляд та манера виконання музикантів зовсім не відповідали оригіналу. Не схожим був і тембр голосу вокаліста. До того ж музиканти почали виступ з маловідомих творів австралійських рокерів. Тому не дивно, що під сценою було порожньо.

Публіка висипала «відриватись» лише під останню пісню першої половини сету – знаменитий хіт «Thunderstruck», який добряче «качнув» зал.

Після короткої перерви музиканти продовжили грати маловідомі композиції, які явно не притягували людей під сцену.

Масові танці почались після виконання хіта «Big Gun», і не припинялись аж до завершення концерту.

Загалом гості з Києва «пройшлися» по усьому репертуару «AC/DC». Сет-лист включав пісні з різних етапів творчості гурту: від сімдесятих років до альбому 2014 року. Окрім вищезазначених хітів, найбільше овацій зірвали пісні «Highway To Hell» та «Hells Bells».

До речі, «D/C Train» став першим на пост-радянському просторі гуртом, який виступав разом з вокалістом «AC/DC» Дейвом Евансом, котрий у 1973 році входив до початкового складу австралійського колективу.

Також київський триб'ют-бенд – єдиний в Україні, хто отримав офіційні права на публічне виконання репертуару «AC/DC» від правовласників, корпорації «Universal Music».

До Луцька гурт приїхав на запрошення місцевого музиканта та фотографа Володимира Хомича. 






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром