Лучанин просить відрегулювати світлофор, який працює некоректно

17 Січня 2021, 17:21
2227

Лучанин просить відрегулювати світлофор по вулиці Героїв УПА, який, за його словами, працює некоректно.

Відповідну петицію зареєстрували на платформі «Відкрите місто».

Лучанин Андрій Древс зазначив, що декілька місяців тому встановили світлофор по вулиці Героїв УПА, біля виїзду зі школи. Він також навів аргументи, чому світлофор потрібно відрегулювати:

«1. Працює в режимі «зелене-червоне» практично цілодобово! В той час коли більшість світлофорів перейшли в режим «жовтого» цей продовжує зупиняти трафік (сам неодноразово стояв на ньому в період 21:00-22:00 год).

2. На більшість світлофорів Луцька вже є функція таймера, що полегшує розуміння його роботи. В цьому вона налаштована некоректно, тому дорогу переходять хто як хоче.

3. Автомобільний трафік зупиняє десь на 30 секунд, коли ширина дороги 8 метрів. За такий час можна три рази перейти дорогу туди-сюди!

Тому прошу від усіх водіїв - налаштуйте адекватно та відповідно до його розміщення, якщо це школа пропоную встановити кнопку, бо в дітей не має терпіння і вони перебігають дорогу незалежно від кольору.

Також зробіть, щоб водії бачили скільки часу до перемикання кольорів, бо дорога там пряма і більшість розганяється до 60-70 км/год», – йдеться в петиції.

Читайте такожУ Луцьку рятувальники звільнили лебедя, який примерз до криги

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром