Підприємців кличуть поговорити про безпечну їжу

26 Червня 2017, 12:33
2115

Підприємцям, що надають послуги, пов’язані із харчовою продукцією, пропонують відвідати семінар-навчання.

Гармонізація українського та європейського харчового законодавства у сфері якості та безпеки харчових продуктів диктує необхідність впровадження НАССР  на всіх етапах виробництва харчової продукції – повідомляють на сайті Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.

Фахівці управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області організовують семінар-навчання для зацікавлених юридичних та фізичних осіб, на якому будуть присутні аудитори громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР», міжнародного органу з сертифікації Afnor Groupe. Учасники семінару матимуть змогу  отримати  кваліфіковані відповіді на свої запитання.

Захід відбудеться 29 червня 2017 року о 10:00 за адресою: місто Луцьк, вулиця Ковельська, 56 (Луцький районний будинок культури).

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром