Підприємців кличуть поговорити про безпечну їжу
Підприємцям, що надають послуги, пов’язані із харчовою продукцією, пропонують відвідати семінар-навчання.
Гармонізація українського та європейського харчового законодавства у сфері якості та безпеки харчових продуктів диктує необхідність впровадження НАССР на всіх етапах виробництва харчової продукції – повідомляють на сайті Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області.
Фахівці управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області організовують семінар-навчання для зацікавлених юридичних та фізичних осіб, на якому будуть присутні аудитори громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР», міжнародного органу з сертифікації Afnor Groupe. Учасники семінару матимуть змогу отримати кваліфіковані відповіді на свої запитання.
Захід відбудеться 29 червня 2017 року о 10:00 за адресою: місто Луцьк, вулиця Ковельська, 56 (Луцький районний будинок культури).
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром