Мешканцям Луцької громади готові постачати газ, дешевший ринкових цін

14 Січня 2021, 13:43
Фото ілюстративне 3376
Фото ілюстративне

З 20 січня 2021 року дочірнє підприємство «ЕВОДА ТРЕЙД» комунального підприємства «Луцькводоканал» готове постачати мешканцям Луцької територіальної громади природний газ дешевше ринкових цін.

Про це сьогодні під час засідання позачергової 4-ї сесії міської ради заявив Луцький міський голова Ігор Поліщук, – йдеться на сайті Луцькради.

Він зазначив, що міська рада готувала звернення про зменшення ціни на блакитне паливо набагато раніше від того, коли в країні почали відбуватися незрозумілі дії з ціновою політикою на газ.

«Дочірнє підприємство «EВОДА ТРЕЙД» комунального підприємства «Луцькводоканал» пропонує послугу з придбання газу за ціною нижчою від ринкової на 20 відсотків», – сказав міський голова.

У свою чергу, директор КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк розповів, що Луцьк вже більше двох років має той інструмент, який дозволяє реально забезпечувати енергоносіями бізнес, бюджетні установи, комунальні підприємства за меншими цінами, ніж пропонують інші постачальники:

«EВОДА ТРЕЙД» є ліцензіатом по газу, працює на ринку юридичних споживачів, також ми планували працювати на ринку побутових споживачів. В реальності маржа в постачальників досить велика. Ми, як комунальне підприємство, готові працювати за мінімальну маржу для луцької об’єднаної територіальної громади. В майбутньому ми матимемо всі можливості реально давати на 20% меншу ціну для населення від тої, що пропонує будь-який постачальник в Україні, в тому числі й регіональні. У нас ці всі інструменти є, тому ми готові працювати без жодних проблем», – сказав він.

Для того, щоб громадянам з 20 січня придбати дешевший газ, необхідно змінити постачальника блакитного палива. Треба прийти до консультантів в «Муніципальний сервісний центр» та пройти швидку та безкоштовну процедуру. Достатньо взяти лише паспорт.

Читайте також: Луцькі депутати закликали уряд не підвищувати тарифи

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром