У Сирниках біля клубу встановили відеонагляд

14 Січня 2021, 12:50
Відеонагляд біля клубу в Сирниках 2617
Відеонагляд біля клубу в Сирниках

У селі Сирники Луцького району облаштували відеонагляд території біля місцевого клубу.

Про це в коментарі Район.Луцьк розповіла місцева активна жителька Галина Гарбарук.

Відеонагляд встановили ще за кошти Княгининівської громади, а також придбали сучасне спортивне обладнання для майданчика, яке встановлять навесні.

«На перший погляд ідея з відеонаглядом одразу ж  наштовхує на думку, що це необхідно було зробити для виявлення проявів вандалізму, тощо. Але це не зовсім так, хоча у нас траплялися ситуації небережного ставлення до надбання громади. Для нас дуже важлива довіра. А завдяки відео ми хочемо аналізувати діяльність молоді на території культурного центру села вдень і вночі, щоб краще розуміти їхні потреби, зокрема брати участь у реалізації соціальних проєктів, які покликані сприяти задоволенню цих потреб», – поділилася Галина Гарбарук.

Активні жителі села Сирники вже взяли участь в обласному конкурсі соціальних проєктів від Британської ради для створення унікального мистецького простору просто неба у вигляді креативної освічуваної вночі планети.

«Хочемо, аби тут зустрічалися творчі всесвіти особистостей нашого молодого покоління. Дуже надіємось, що проект «Art Planet» втілимо у життя, а відеонагляд допоможе нам оцінювати результати нашої громадської діяльності у майбутньому», – додала Галина. 

Читайте також: 

фото Галини Гарбарук
фото Галини Гарбарук

спортивне обладнання для майданчика (фото Галини Гарбарук)
спортивне обладнання для майданчика (фото Галини Гарбарук)

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром