«Волинь» вийшла з відпустки феєричним матчем проти «Карпат»

24 Червня 2017, 18:43
3353 Джерело: Галичина спортивна

У першому передсезонному спарингу «Хрестоносці» розписали гольову нічию з молодіжним складом львівського клубу – 3:3.

Олег Марчук, Данило Безкоровайний, Назарій Нич, Ілля Тимошенко, Роман Ніколишин та інші – власне, з цих нових імен луцької команди, які взяли участь у двобої з «Карпатами», можна розпочинати його опис. Віталій Кварцяний мав змогу оглянути гравців, які не мали права грати минулого сезону, аби зрозуміти, чи у майбутньому розраховувати на них під час виступів у… невідомо поки що якій лізі чемпіонату України.

Утім, справу зробили більш знайомі волинському футбольному люду гравці. Зокрема, повернений до складу «блудний син» «Волині» Артем Дудік, який у першому таймі відзначився одразу двома гарними голами. Щоправда, не зовсім злагоджена гра експериментального складу «Хрестоносців» не дозволила цим «дублем» забезпечити перемогу в першому таймі. Більше того, його волиняни програли з рахунком 2:3, останній з м’ячів пропустивши під свисток на перерву.

На початку другого тайму лучанам вдалося відігратися – Владислав Шаповал скористався помилкою захисту суперників та, увійшовши у штрафний майданчик львів’ян з лівого флангу, реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером – 3:3.

Як не старалися обидві суперники, змінити рахунок на табло вже не змогли, тож гра завершилась результативною «мировою». Утім, в який би дивізіон нас не закинула українська футбольна доля, до хорошої та поставленої гри, як показав цей поєдинок, команді Кварцяного ще далекувато…

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром