Конякіна: ремонт території завершать за два тижні

23 Листопада 2015, 15:47
4224

Мешканці будинків на Конякіна 12, 12а та 12б скаржаться на безлад, який залишили комунальники у їхньому дворі.

«Скажіть, будь-ласка, коли нарешті докладуть асфальт на вулиці Конякіна 12, 12а, та 12б? Просто неможливо все це терпіти. Півроку кладуть асфальт. Думали, проложать труби і вже докінчать, так ні, знову зупинились. Скільки ще часу вам треба. Зараз почався сезон дощів і ми ходимо по цій багнюці і каміннях кожного дня. А з другої сторони будинку 12-б взагалі повикорчовували дерева і так залишили, бетонного круга біля цього ж будинку теж забули забрати. А ми через все це маємо переступати, псувати своє взуття. Коли вже закінчиться цей бардак?», – пише Лада Леващева на сайті Відкрите місто.

Не так давно тротуари поблизу будинків були повністю занесенні болотом. Проте після звернень жителів, його все ж засипали щебнем.

Наразі ситуація в подвір’ї не поліпшилася, оскільки після дощів воно повністю у болоті.

У департаменті житлово-комунального господарства кореспонденту Район.Луцьк пояснили, що роботи припинили через дощі. Проте уже цього тижня їх планують відновити.

«Уже завтра проведемо підготовку до асфальтування тротуарів і будемо вставляти бордюри та щебенити. Асфальтувати дворову територію у цьому році не будемо, бо там проводилися роботи по теплотрасі і земля ще просяде. Потрібно, аби пройшло трохи часу, тому там покладемо тільки щебінь», – розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький.

Окрім того, у департаменті запевнили, що роботи планують виконати протягом двох тижнів.







 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром