Як у луцькому педколеджі відзначили випускний. ФОТО

24 Червня 2017, 09:16
5574

Понад 300 студенів отримали фах та завершили навчання у Луцькому педагогічному коледжі.

Свято вручення дипломів відбулося 23 червня у палаці учнівської молоді Луцька – пише ІА «Волинські новини».

Відповідно до статистики, 80% знайдуть роботу за спеціальністю. Серед тих, хто приймає у цей день вітання – випускник Іван Кравець. Молодий педагог впевнений, що його фах – це можливість змінити країну на краще.

«Ми бачимо, що національна свідомість українців зростає і ми стаємо нацією мудрих і думаючих людей. А фах педагога є інструментом для кузні підростаючого покоління, яке повинно у майбутньому нашу державу вибудувати могутньою. А це можливо, якщо кожен із нас докладе максимум зусиль там, де він є і залишатиметься ти, ким він є», – розповідає Іван.

Зі слів заступника директора ЛПК Тетяни Оксенчук, сьогодні випустили чотири відділення педагогів.

«Цього року у нас 477 випускників. Сьогодні випускний для чотирьох відділень, а це – 316 студентів. Зауважу, що в нашому навчальному закладі кожна група додаткову кваліфікацію: вчитель англійської, німецької мов, інформатики, хореограф, дизайнер, сурдопедагог, організатор роботи з учнівськими об’єднань. З нашого досвіду, це - великий плюс, бо дає можливість нашим студентам стати більш конкурентоспроможними. Як результат – минулого року 80% випускників працевлаштувалися за спеціальністю», - говорить Тетяна Володимирівна.

Ще один випускник, який отримав диплом – Вадим Прокопчук. Він вважає, що сучасний педагог має бути людиною, яка готова мислити креативно та швидко реагувати на зміни.

«Світ дуже динамічно рухається й помітно, що сьогоднішнє суспільство вже не те, яким було п’ять років тому. Зваживши на це, педагоги повинні бути готовими до змін і важкої праці. В першу чергу – над собою. Також учитель має бути прикладом для підростаючого покоління, тому те, як ми діємо сьогодні – сформує майбутнє завтра», –  вважає Вадим.

На урочистостях зауважили, що на Волині працює близько 25 тисяч педагогів.


1




















1





1




 

 

 

Коментарі
24 Червня 2017, 13:48
По фото видно, де родичі фотографа)))
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром