Лучанин розповів, що можна вилікувати за допомогою відьминих яєць

23 Червня 2017, 15:32
6968

Травник із Луцька Юрій Просвіров повідав про цілющі властивості гриба, якого називають соромітник, відьмині яйця або веселка.

Про цілющі властивості веселки здавна ходять легенди. Подейкують, що немає такої хвороби, вилікувати яку було б не під силу цьому дивовижному грибу – пише Експрес.

Докладніше про цілющі властивості гриба розповів Юрій Просвіров, знаний травник із Луцька.

«Річ у тім, що ще наші предки помітили, що соромітник, або ж відьмині яйця, як ще називають веселку, дуже добре впливає на здоров'я людини й лікує навіть дуже важкі хвороби. Цей гриб лікує хвороби обміну речовин, зокрема щитоподібної залози, шлунково-кишкового тракту, специфічні жіночі хвороби, різноманітні вірусні та інфекційні», – зазначив травник.

Крім того, він додав, що наші предки знали, що веселка зміцнює імунітет, стимулює захисні сили організму, допомагає при неплідності, простатиті та лікуванні різноманітних пухлин. Загалом, сьогодні є чимало рецептів приготування різних лікувальних препаратів із веселки та її застосування при понад 150 різних хворобах та симптомах.

«Для правильного приготування настою з гриба, потрібно розрізати яйця веселки на чотири частини і, поклавши в скляну банку, залити горілкою, якої знадобиться з розрахунку 200 мілілітрів на 50 грамів гриба. Через два місяці ліки готові, їх можна вживати по столовій ложці тричі на день для профілактики сезонних хвороб та зміцнення імунітету», – зауважив Юрій Просвіров.

Курс профілактики, за словами травника, становить один місяць. Однак коли мова йде про лікування якоїсь хвороби, то цей процес може затягнутися на більш тривалий період, навіть на декілька місяців.

 

Розмовляла Олеся МАКСИМЕЦЬ

Коментарі
23 Червня 2017, 20:28
В Камінь-Каширську на Пассажі Їх продають кілограмами.
23 Червня 2017, 20:44
Волиньфарм ще не продає настоянку
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром