Лучани масово оформляють житлові субсидії

23 Листопада 2015, 13:00
3320 Джерело: gazeta.lviv.ua

Попри песимістичні прогнози, вже понад 130 тисяч домовласників оформили документи й отримують житлові субсидії.

Про це розповіли 23 листопада під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика в режимі відеоселекторного зв’язку з міськими головами, повідомляє відділ інформаційної роботи міськради.

Участь у нараді взяли луцький мер Микола Романюк із заступниками. У рамках наради директор департаменту соціального захисту Оксана Гобод поінформувала про ситуацію із призначенням житлових субсидій. За її словами, на 23 листопада 136 тисячам домогосподарств – значний відсоток серед них лучан – уже призначені житлові субсидії.

«Це становить 40 % від загальної чисельності домогосподарств області, – каже Оксана Гобод. – Хоча потрібно окремим районам активізувати роботу щодо роз'яснення процедури призначення субсидій та її переваги».

Також вона розповіла, що останнім часом волиняни активніше почали звертатися в управління соціального захисту за призначенням субсидій, адже отримали платіжки із підвищеними сумами.

Під час наради заслухали й інформацію про роботу представників управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Волинській області, Волинського обласного управління водних ресурсів та Західно-Бузького басейнового управління водних ресурсів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром