Ялинкова кампанія-2020: волинські лісівники продали майже 59 тисяч святкових дерев

11 Січня 2021, 10:35
Фото ілюстративне 2105
Фото ілюстративне

Під час ялинкової кампанії-2020 державним лісогосподарським підприємствам Волинського ОУЛМГ вдалося реалізувати 58 800 штук хвойних дерев.

При  цьому з кожним роком асортимент святкових деревець від волинських лісівників збільшується. Про це інформує пресслужба ВОУЛМГ.

«Зрізані і в горщиках – живі хвойні красуні залишаються однаково затребуваними. Це не дивно – адже саме такий атрибут свята є традиційним і має багато переваг. Перш за все, естетичних та екологічних», – йдеться на сайті.

У передноворічний період також велося посилене патрулювання лісових масивів щодо виявлення фактів самовільної заготівлі святкових деревець.

На жаль, незважаючи на постійні попередження щодо покарань та доступні ціни на легальні ялинки, такі факти все ж досі трапляються.

У передноворічний період склали 97 протоколів щодо незаконної заготівлі 134 святкових деревець. Порушники сплатили штраф та завдані збитки на загальну суму 69 118 гривень.

Загалом ялинкова кампанія на Волині пройшла організовано. Завдяки спланованим заходам вдалося забезпечити мешканців різдвяними деревцями і запобігти фактам масового незаконного вирубування хвойних.

Читайте також: Як колядували колективи Боратинської громади

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром