Дубнівська: розпочали реконструкцію стадіону ДЮФШ

23 Листопада 2015, 10:52
6714

На стадіоні дитячо-юнацької футбольної школи «Волині» розпочалися роботи із реконструкції арени – цими днями демонтовано стару загорожу навколо поля.

Найближчим часом  футбольне поле буде розширене і набуде стандартних розмірів, пише офіційний сайт ФК «Волинь»

Реконструкція стадіону на вулиці Дубнівській розпочалася в рамках виконання Меморанду про співпрацю, який 12 листопада підписали ДЮФШ «Волинь» та Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Стадіон ДЮФШ отримає освітлення – по 3 щогли для прожекторів вздовж кожної з бічних ліній і по одній за воротами. Для зручності вболівальників буде споруджено й трибуни із полікарбонатними сидіннями. Вони тепер будуть поруч із полем, а не за сіткою огорожі.

Крім змін, які стосуються футбольного поля в керівництва школи «Волині» і Фонду є намір обладнати роздягальні, душові, суддівську кімнату і службові кабінети в одного із господарських приміщень, які поруч із полем  на території Волинського обласного ліцею із поглибленим вивченням права.

Після закінчення комплексну всіх робіт у «Волині» буде можливість акредитувати стадіон на Дубнівській для проведення матчів чемпіонатів U-21 і U-19.




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром