Словацького: паркан навколо суду позбавив лучанина комфорту

22 Червня 2017, 15:09
2426

Житель міста просить перевірити законність встановлення бетонної огорожі, через наявність якої він не може потрапити на подвір’я свого будинку автівкою.

Про це говорили у четвер, 22 червня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Як повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, Семенюк О.Ю. проживає у двоквартирному будинку на вулиці Словацького.

Попередньо чоловік міг заїжджати на подвір’я через територію Волинського окружного адміністративного суду, бо іншого варіанту заїзду не передбачили. Втім, пізніше представники суду встановили навколо своєї ділянки огорожу.

Відповідно, до будинку тепер можна дістатися тільки пішки. Автівку в такому разі доводиться лишати за 15-20 метрів від будівлі.

У зв’язку з цим лучанин просить вирішити ситуацію та перевірити законність встановлення бетонної огорожі, попри те, що щодо цього питання уже відбувалися судові засідання. 

У підсумку члени комісії вирішили доручити представникам профільного управління таки перевірити законність встановлення огорожі. Однак, якщо у суді вже довели, що паркан – «законний», представники міськради не зможуть змінити рішення.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024