Красне: дітей привітали зі святами та подарували гостинці

05 Січня 2021, 11:57
3095

У культурно-мистецькому центрі «Красне» відбулось новорічне свято «Новий рік на поріг» для дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та дітей з інвалідністю.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Музично-інтеграційний імпровіз відбувся за участю дитячих творчих колективів культурно-мистецького центру «Красне». Привітати діток також завітала заступниця міського голови Ірина Чебелюк.

 

«Бажаю вам щастя, радості, добра, затишку, любові й добробуту у ваших домівках. Нехай у серцях завжди панують мир та спокій, здоров’я та благополуччя. Нехай ваші найпотаємніші мрії завжди збуваються. Бог на небі бачить все, спостерігає за вашими вчинками. І, можливо, не завжди бажання виконуються за помахом руки, однак, вірте в диво, казку,  і вони обов’язково здійсняться. І нехай завжди панує мир в нашій країні та злагода у нашому місті», – звернулась до присутніх вона.

До святкових привітань долучилася також голова волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк. А тоді на діток чекали подарунки до різдвяних та новорічних свят від Луцької міської ради та фонду «Дитяча місія. Україна».

Читайте також: Школярка з Боратинської громади стала переможницею обласної гри «Криївка»























 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром