Лучан безкоштовно навчать основам програмування

21 Червня 2017, 20:58
3685

Майже два десятки лучан упродовж чотирьох місяців поглиблено вивчатимуть, що таке програмування, функції та алгоритми, щоб врешті зрозуміти – чи є у них майбутнє в IT-сфері.

В понеділок, 20 червня розпочалися курси з основ програмування в рамках освітнього проекту Technology Nation, ініціатором якого є всеукраїнський фонд BrainBasket.

Ментор, досвідчений програміст Олег Хомутенко зауважив, що цей курс не варто сприймати як гарантовану путівку до високооплачуваної роботи в сфері ІТ, проте він може стати першим кроком в цьому напрямку і дати базові знання, які в майбутньому можна буде розвивати.

Декілька місяців учасники опановуватимуть ази написання програм. За підсумками занять вони отримають сертифікати від фонду, а також Гарвардського університету, який є його партнером.

Курс побудований у змішаному форматі: учасники самостійно опановуватимуть лекції та виконуватимуть  завдання, викладені на одному з інтернет-ресурсів. Після цього двічі на тиждень збиратимуться разом і з допомогою досвідченого ментора вирішуватимуть проблеми, які у них виникли.

Варто наголосити, що курси є безкоштовними і кожен охочий може на них потрапити. Потрібно лише зареєструватися на офіційному сайті фонду і чекати листа на електронну скриньку.

До слова, у Луцьку вже триває навчання однієї групи в рамках проекту Technology Nation, яке почалося наприкінці березня 2017 року.

Крім того, в травні 2017 року в обласному центрі Волині стартували курси з вивчення мови програмування JavaScript  для учасників АТО. Ініціатором також виступив фонд BrainBasket.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром