У Луцьку презентували соціальну рекламу про нетверезих водіїв

21 Червня 2017, 18:37
2572 Джерело: zz.te.ua

У кінокомплексі Адреналін презентували соціальну рекламу, яка висвітлює проблему кермування в нетверезому стані.

Презентація відбулась у середу, 21 червня.

Соціальну рекламу створили у співпраці Патрульної поліції Луцька та соціальної ініціативи Андрія Покровського МИ SVIDOMI. 

Команда цієї програми розповіла, що в суспільстві спостерігається тенденція, коли відповідальні люди, безвідповідально сідають за кермо напідпитку.

Очевидно, що інші недостатньо засуджують такі вчинки. Разом з тим, щодо навмисного вбивсьва є однозначна оцінка – що це неприпустимо. Але що відрізняє рішення сісти за кермо в нетверезому стані від підготовки до вбивства? Легковажність чи все ж таки підміна понять? Ці ролики якраз і змушують подивитись на проблему з іншого боку, – вважає куратор Соціальної програми Павло Павлюк.

Повноцінні професійні роботи транслюватимуться в мережах кінотеатрів та на центральних каналах.

Першою гостям презентували соціальну рекламу «Кілер». Зміст цього ролика складається з двох сюжетних ліній, між якими проводиться паралель, а кульмінація спільна.

Впевнений у собі успішний юнак, відвідавши дискотеку, при цьому добре випивши, сідає за кермо автомобіля. П'яний водій – це такий самий вбився, як і бездушний кілер, для якого життя людини давно втратило цінність!

Другий ролик «Дитинство без майбутнього» – неабияк вразив глядачів своє емоційністю. Це історія маленької дівчинки, яка живе повноцінним життям, огорнута любов'ю і турботою.

Але у малечі немає майбутнього. Адже вона стала жертвою п'яного водія, який через свою самовпевненість чи то безпечність, позбавив її життя.

Головна мета соціальної реклами – вплинути на модель суспільної поведінки та сформувати новий стереотип щодо нетверезих водіїв, свідомо оголосити інформаційну війну нетверезим водіям.

Представники Патрульної поліції луцька розповіли про жахливу статистику ДТП, спричинених нетверезими водіями.

«У 2016 році з вини нетверезих водіїв на території лтше Волинської області 142 ДТП, в яких постраждали 113 осіб, травмовано 149, а загинуло 11. За перші чотири місяці 2017 року в Україні в ДТП, що стались з вини нетверезих водіїв, травмувалось 389 осіб і загинуло 25» – повідомив заступник Патрульної поліції у місті Луцьку Дмитро Хмарук.

 

Читайте також: Ковельська: патрульні проникли в квартиру через вікно, аби врятувати життя бабусі​

Львівська: патрульні знайшли нетверезого грабіжника за лічені хвилини

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром