Лучанам покажуть фільми з майбутніми кінозірками

20 Червня 2017, 19:06
2437

У обласному центрі проведуть міжнародний кінофестиваль «Відкрита ніч – Дубль 20».

Дійство відбуватиметься у приміщенні антикафе «InnerSpace» в суботу, 24 червня. 

Подія розпочнеться о 21:00. Відвідати фестиваль запрошують організатори проекту «Lutsk night cinema».

«Відкрита ніч» – фестиваль, покликаний щоразу відкривати нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва. 20-й рік поспіль справжні кіномани збираються наприкінці червня, щоб долучитися до останніх новинок, підтримати одне одного та похвалитися досягненнями за рік. На глядачів чекають дуже креативні роботи конкурсної програми. Ви можете побачити першими стрічки майбутніх зірок кіно», – повідомляють організатори заходу.

Паралельні покази й трансляції кінопоказів пройдуть більш ніж на 65-ти майданчиках України та світу, в тому числі у зоні АТО. Цього року нас побачать у Польщі, Молдові, Білорусі, Німеччині, Португалії, Чехії, Молдові та Єгипті. Цьогорічний фестиваль «Відкрита ніч» проходить під девізом: «Ми. Для нас. Про себе».

Охочих відвідати фестиваль запрошують приходити з чаєм, кавою або іншими смаколиками. Для створення домашньої атмосфери пропонують прихопити покривала, каремати та теплі шкарпетки.

Кількість місць обмежена – їх 40. Щоб узяти участь у заході, потрібно зареєструватися за посиланням.
Детальну інформацію про подію можна дізнатися на сторінці проекту в Facebook.


 

Довідка. Проект «Lutsk night cinema» – це культурні кіноперегляди фільмів українською мовою. На заходах глядачі можуть насолодитися цікавими, якісними картинами, що мають у собі сильну мораль. Також метою проекту є пропагування здорового способу життя, тому суворо забороняється розпивати алкогольні напої. За порушення цього або інших правил глядача можуть попросити піти.

 

Читайте також: Для найменших лучан – ранкові тихі кіносеанси​

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром