На Грушевського військові дарували перехожим власноруч зроблені ялинки та вітальні листівки

31 Грудня 2020, 13:49
3009

Гвардійці зробили подарунок лучанам напередодні свят: дарували перехожим дорослим і малечі власноруч зроблені ялинки та вітальні листівки.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України Луцьку.

«Рік, що минає видався нелегким для багатьох з нас. Але це не привід впадати у відчай. Щоб додати святкового настрою військовослужбовці військової частини вирішили зробити приємний подарунок лучанам напередодні новорічно-різдвяних свят», – повідомляють на сторінці.

Акцію влаштували біля ялинки на проспекті Грушевського.



Минулого року військовослужбовці організовували схожий захід на Театральному майдані Луцька. Він зібрав масу позитивних відгуків та вражень громадян. Тому цього разу знову вирішили зробити маленький подарунок лучанам і гостям міста з нагоди Нового року та Різдва Христового.

«Дехто не вірив, що ми просто хочемо зробити подарунок напередодні свят, який до того ж виготовили власними руками. І як же приємно було бачити радість в очах дітей і дорослих. Для нас – це найбільша нагорода від громадян», – розповіла гвардійка Раїса Цісарук.

«Це так приємно і зворушливо. У наш час зустріти людей, які роблять добро і безкорисливі справи – справжня рідкість. Дякую за вашу душевну щедрість», – ділиться враженнями лучанка Тетяна.

Громадяни, які отримали гвардійські ялинки дякували за передсвяткову порцію позитиву. А діти віддячили військовим своїми щирими усмішками.

Читайте також: У Музеї Корсаків діє нова виставка «Органічні структури. Локдаун»





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024