Під час свят волинські рятувальники нестимуть службу в режимі підвищеної готовності

31 Грудня 2020, 13:10
1932

На період відзначення новорічних свят підрозділи Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області переходять на посилений режим несення служби та перебувають в готовності до реагування на будь-які надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

Про це повідомили у пресслужбі рятувальників.

Зокрема, щоденно на бойове чергування в підрозділах служби «101» пожежно-рятувальних підрозділів заступатимуть на чергування близько 180 рятувальників, 41 одиниця техніки.

В оперативному резерві щодоби перебуває близько 130 осіб особового складу, півсотні одиниць основної та спеціальної, а також допоміжної техніки – ці сили і засоби можуть бути залучені до ліквідації пожеж, надзвичайних ситуацій у разі ускладнення обстановки.

Організували взаємодію з місцевими органами влади, Головним управлінням Національної поліції України, службами цивільного захисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на об'єктах, задіяних до проведення заходів із відзначення новорічних святкувань та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і небезпечних подій.

Здійснюють моніторинг пожежної обстановки в області загалом і на об'єктах з масовим перебуванням людей зокрема.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39