Лучан запрошують на розмову про успішні бренди рідного міста

20 Червня 2017, 18:20
2227

Книгарня «Є» та видавництво «Discursus запрошують на «Brand Talk» - розмову про успішні бренди, створені у Луцьку, та обговорення книжки «10 успішних українських брендів».

Захід відбудеться 21 червня за участю організаторів фестивалю «Бандерштат», комерційної директорки компанії «Едельвіка» Оксани Скорич і представниці компанії «Тигрес» Надії Сенюк – повідомляють організатори.  

Початок — о 18.00.

Наприкінці весни у видавництві «Discursus» вийшла книжка «10 успішних українських брендів» – історії українських компаній та організацій, які задають ритм у своїх сферах. Це щирі й натхненні історії створення власного бізнесу чи ініціативи. Історії про самовіддачу, про помилки й успіх, про тяжку, але натхненну працю.

Герої книжки – !FEST; FEDORIV; Sammy Icon; SoftServe; Tabletochki; ОККО; Українська правда; Український Католицький Університет; Форум видавців; Центр сучасного мистецтва «ДАХ».

Наша десятка – лише невелика частина тих українських компаній та ініціатив, про які варто говорити. Саме тому ми організовуємо серію розмов про бренди – Brand talks – в різних містах України.

Учасники:

Оксана Скорич –  комерційна директорка компанії «Едельвіка» (український бренд одягу в повсякденному та етностилях);

Надія Сенюк - представниця компанії «Тигрес» (виробництво, оптова та роздрібна торгівля дитячими товарами широкого асортименту);

організатори фестивалю «Бандерштат».


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром