Волиняни – серед найкращих силачів світу

20 Червня 2017, 15:04
3527

Перемоги, медалі, рекорди та нормативи: на світовій першості з класичного пауерліфтингу, що відбувався у Мінську, представники нашої області вкотре голосно заявили про себе та їдуть додому з неабиякими здобутками.

Ще позавчора, 18 червня, лучанка Оксана Гронович у останній спробі станової тяги золото чемпіонату світу серед юніорок у ваговій категорії до 52 кг. Як повідомив на своїй сторінці у Facebook наставник волинянки, Заслужений тренер України Олег Хомяк, його підопічна також виборола малу срібну нагороду в жимі лежачи (результат 77, 5 кг) та мале золото у тязі (160 кг). А результат триборства (357, 5 кг), як і вага, яку «потягнула» Оксана, стали новими рекордами України. «І тепер до свого титулу чемпіонки Європи цього року Оксана додає ще титул чемпіонки світу», – додав тренер у своєму дописі.

А у вчорашній програмі область у юніорських змаганнях представляв Станіслав Здробилко (вагова категорія 83 кг). У змаганнях із жиму лежачи наш спортсмен взяв вагу 180 кг, а цей результат приніс йому малу бронзу змагань. На жаль, зовсім трохи не вистачило до такого ж результату в сумі триборства, де Станіслав посів четверте місце. Однак показником у 697,5 кг волинянин перевиконав норматив майстра спорту України міжнародного класу.

Сам Станіслав Здробилко, як і його тренер, подякував за усім причетним до успіху. «Усім дякую за підтримку, вона дійсно відчувалась. Також хочу подякувати людям, які завжди мені допомагають у підготовці і виїздах на змагання – це безцінна допомога. Окрема подяка моєму тренеру, який вірив у мене до кінця, старшим тренерам збірної Віктору Налейкіну, Сергію Федоренку, а також президенту Федерації пауерліфтингу України Сіражутдіну Базаєву», – написав у своєму дописі в мережі Facebook сам спортсмен.  




















 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром