На «Луцькводоканалі» вдосконалюють обладнання й умови праці аварійних бригад

29 Грудня 2020, 17:45
1895

Протягом року на підсилення ефективності роботи, нову техніку та якісне оснащення виробничих процесів підприємство інвестувало близько 4,5 мільйона гривень.

Про це інформує пресслужба «Луцькводоканалу».

«Створення належних умов праці для людей, які щоденно і цілодобово працюють над усуненням аварій є дуже важливим, адже гарантує не тільки високий результат, але і безпеку працівників», – розповідає керівник підприємства Віктор Гуменюк.

Ще два роки тому на підприємстві відмовилися від так званих САКів та іншого малоефективного обладнання. Використовують найсучасніше обладнання європейських виробників, ремонтні комплекти, землерийну техніку, зварювальні апарати, генератори.

Перед новим роком бригади на підприємстві доукомплектували новим додатковим оснащенням, яке сприяє більш швидкому усуненню аварій, покращує умови праці. Обладнання економне і зручне у використанні.

Оновлення технічної бази та оснащення працівників на КП «Луцькводоканал» триватимуть і надалі.  Адже це гарантує якісніший та оптимальний результат роботи, користь від якої відчуватимуть мешканці Луцької тергромади та усі клієнти підприємства.





Читайте також: Ботанічний сад на Шопена хочуть розчистити від чагарників

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром