У Луцьку нагородили переможців конкурсу «Територія професії»

29 Грудня 2020, 12:52
Переможці конкурсу «Територія професії» 1556 Джерело: www.lutskrada.gov.ua
Переможці конкурсу «Територія професії»

Відбулося нагородження переможців конкурсу «Територія професії».

У стінах Луцького міського центру зайнятості 24 грудня  відбулося нагородження переможців профорієнтаційного конкурсу малюнків та коротких аматорських відеороликів «Територія професії». Про це йдеться на офіційному сайті Луцької міської ради.

Волинський обласний центр зайнятості організував цей конкурс у честь 30-річчя Державної служби зайнятості. Організатори мали на меті розширити знання дітей про професії, формування мотивації до її свідомого вибору, розкриття творчого потенціалу дітей і молоді, розвитку дитячої творчості та її підтримка. Також це сприяло підтримці іміджу Державної служби зайнятості.

З вітальною промовою до переможців конкурсу звернулась директорка Луцького міського центру зайнятості Олена Шишова, побажавши усім учасникам успіхів та нових досягнень.

Участь у конкурсі – це вже перемога! – зазначила директорка.

Конкурсантами Луцького міського центру зайнятості стали 46 учнів перших-одинадцятих класів загальноосвітніх шкіл міста Луцька та студенти Луцького педагогічного коледжу.

Переможців нагородили дипломами та цінними подарунками за зайняті призові місця. Усі учасники профорієнтаційного конкурсу малюнків та коротких аматорських відеороликів «Територія професії» також отримають подяки Луцького міського центру зайнятості у своїх школах.

Читайте також: Медійники мережі Район.in.ua відгуляли підсумкову онлайн-вечірку

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром