Лесі Українки: «косметичний» ремонт провалля не врятує від травматизму

19 Червня 2017, 17:07
2449

Мешканка обласного центру звернулась до влади міста з проханням кардинально вирішити проблему з глибоким проваллям, яке виникло на одній з центральних вулиць міста.

Відповідний допис у понеділок, 19 червня, розмістила на платформі Відкрите місто місцева жителька Ангеліна Шлангоф.

Вона зауважила, що у Луцьку, за адресою: вулиця Лесі Українки, 37, біля каналізаційного люку знаходиться глибока яма, яка виникла, швидше за все, через постійне підмивання асфальтного покриття грунтовими водами. В цю яму, стверджує жінка, вже неодноразово провалювались автомобілі.

Після таких інцидентів яму «трішки замастили зверху цементом чи бетоном, але ж проблема не зникла і ущільнення досі є, тільки його ніби не видно ззовні».

Автор допису зауважила, що нарасі існує можливість отримання перехожими серйозних травм, оскільки загальна глибина цього провалля становить близько 3-4 метрів, «а верхній шар вже починає провалюватись до дна». Сьогодні, 19 червня, стверджує вона, вже мали місце травми ту дітей.

Тож вона звернулась до відповідних організацій міста з проханням «вжити невідкладних заходів та кардинально ліквідувати вказану проблему, а не здійснювати ямковий ремонт ущільнення, так як незабаром можна очікувати негативних наслідків».

Читайте також: «Рятування рядового Кота»: як лучанин друга з ями витягав


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром