Луцьких квітникарів перенесуть до філармонії

19 Червня 2017, 11:46
2415

Підприємці, які торгують квітами у центрі міста перенесуть торгівлю до Волинської обласної філармонії.

Про це йшлося на робочій зустрічі у понеділок, 19 червня.

Представник квіткарів Тетяна Бондарук розповіла, що підприємці-квіткарі готові переїхати до філармонії та сформувати там місце торгівлі. Підприємці мають намір встановити тимчасові споруди розміром у 10 квадратів, де здійснюватимуть торгівлю у період з травня по жовтень. Попередньо орієнтуються, що торгуватиме біля філармонії 10 підприємців.

Окрім того, у літній період разом з підприємцями будуть продавати квіти пенсіонери. За словами заступника міського голови Олександра Рачоква, підприємці мають представити зовнішній вигляд тимчасових споруд. Після цього кожен з них буде отримувати дозвіл на розміщення споруди та підпише договір про плату за користування елементами благоустрою (приблизно 255 гривень у місяць за 10 квадратів).

Також підприємці повинні подумати над тим, звідки будуть брати електроенергію та воду, організувати прибирання території та вирішити питання з вбиральнями. Наразі у міській раді розглянуть можливі схеми розміщення тимчасових споруд та узгодять з підприємцями на наступній робочій зустрічі.

Читайте також: Волі: квітковий ринок знову вимагають перенести

Нагадаємо, жителі будинку вже не раз просили міську владу перенести стихійний квітковий ринок. Квіткарі, у свою чергу, не досягли компромісу з владою, оскільки їх не влаштовували запропоновані варіанти перенесення ринку.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром