Старий ринок: перевірять заклади харчування

25 Червня 2015, 09:55
5068

Депутат Луцької міської ради Андрій Буй направив запит до податкової та санітарно-епідеміологічної служб, аби вони провели перевірку закладів громадського харчування, що знаходяться на Центральному ринку, на предмет здійснення продажу алкогольних напоїв та дотримання санітарних норм.

На території Центрального ринку є понад десяток торгових точок, так званих кафе, барів, які активно здійснюють продаж алкогольних чи слабоалкогольних напоїв, - пише на своїй сторінці у facebook Андрей Билан.

«Чим не популярні заклади для місцевого "бомонду"? В якому відносно по помірних цінах можна випити оковитої. Кожен із торгових точок продає власно приготовлену їжу, натомість в яких жахливих умовах вона зберігається, то уже й страшно уявити в яких - готується. От приміром в одному із генделів всі страви виложені на прилавку, де перед тим, як вони попадають до споживача, залюбки ласують мухи. В іншому закладі туалет таке враження, що для меблів встановлений. Декілька закладів просто банально розміщені в контейнерах, тому важко сказати, чи вони взагалі є легальними», - пише користувач.

За його словами, у таких закладах продають і алкоголь сумнівної якості («па льонку», самогон), а власниками, зазвичай, є азербайджанці.

Тож активіст сподівається, що контролюючі органи наведуть порядок на території Центрального ринку.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром