Нардепу Лапіну лісогосподарство важливіше від сесії ВР?

20 Листопада 2015, 15:27
3328

Народний депутат від Луцька Ігор Лапін, схоже, проміняв засідання сесії Верхової Ради на кадровий конкурс Агентства лісових ресурсів, де 13 листопада обирали головного лісівника Волині.

Таке припущення висловили активісти громадської організації «Вісті лісу» в мережі Facebook.

«13 листопада в державному Агентстві лісових ресурсів України проводився конкурс з відбору кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців, – пишуть «Вісті лісу». – Переможцями визнано КВАТИРКА Олександра Михайловича – на посаду начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

До слова, щодо призначення Кватирка Олександра на Волині був чималий резонанс серед громадськості та працівників лісової галузі. Зокрема, це пов'язують з минулою діяльністю пана Олександра, кримінальними справами.

На початку осені, приблизно півсотні працівників галузі лісового господарства Цуманщини прийшли у сесійну залу Волиньради, вимагаючи звільнення з посади нового виконувача обов’язків начальника ВОУЛМГ Олександра Кватирка.

Зі слів представника лісівників Цуманщини Анатолія Дорошука, новопризначений начальник є знаряддям у чиїхось руках та повертається до старих методів керівництва галуззю.

На цій же сесії, у підсумку, депутати підтримали запит Володимира Дуба з приводу звільнення Олександра Кватирка.

Однак, повернусь до нардепа Ігора Лапіна, котрий під час робочого візиту голови Агентства лісових ресурсів, підтримав кандидатуру Олександра Кватирка, ще тоді в. о. начальника управління.

А минулої сесійної п'ятниці, 13 листопада, був присутній під час конкурсу в Агентстві лісових ресурсів. Це притому, в той день тривало засідання Верховної Ради. Тобто, слід припустити, що нардеп в сесійний день вирішував кадрові питання лісової галузі Волині.

Представників ЗМІ, а також громадськість голова конкурсної комісії попросила вийти з залу, тобто Агентство лісових ресурсів провело даний захід закрито від громадськості.

До слова, нардеп входить до спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації, член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя.

Але постає питання, яке відношення він має до цього конкурсу ? Яка його там була функція ?

Слід припустити, що на сьогоднішній день народний обранець Ігор Лапін, лобіює та впливає на кадрові питання лісової галузі Волині. Що в свою чергу, на мою думку, не є припустимим, адже діяльність нардепів полягає в законотворчості, хіба не так?

Прикро, що народні обранці, котрим народ довірився, обравши їх, та довіривши представляти їх же інтереси в Верховній раді, щодо покращення життя для населення в регіоні, маємо нардепів, котрі використовують своє становище, в своїх приватних інтересах… Висновки робіть самі».




 

Коментарі
21 Листопада 2015, 01:12
да,,, гроші - велика сила, мона і батька з матірю продати не тільки довіру людську
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром