Гурт з Луцька відзняв новий «шикардосний» кліп

24 Грудня 2020, 12:49
Кадр з кліпу 3496
Кадр з кліпу

Гурт з Луцька ФлайzZzа презентував новий кліп на пісню «Шикардос».

Про це повідомила пресслужба гурту.

«Кожен, хто дурить, творить зло та знущається над кимось іншим, мусить бути покараним. У цьому відео режисер Олександр Стеренчук, оператор-постановник Антон Аношин і гурт «ФлайzZzа» показують на простих прикладах, що «шкідників» все ж знаходять і знешкоджують.

Нарешті у відео-репертуарі Флайзи з’явився справжній бойовик. Сам гурт і знімальна команда доклали максимум зусиль, щоб окрім прямих натяків багато хто з вас, друзі, на рівні метафор зрозуміли суть, закладену у цей кліп. Ми усі є активними учасниками соціальних подій в Україні і намагаємось різносторонньо підтримувати ті чи інші потрібні рухи», – рзповідають учасники гурту.

Кліп приурочили до 20-річчя гурту ФлайzZzа. А сама пісня «Шикардос» увійде у новий альбом гурту, який побачить світ вже у 2021 році.

«Трек вийшов у доволі незвичному саунді для Флайзюків. Команда і надалі експериментує та, як завжди, намагається бути в тренді сучасної музики. Текст пісні має позитивний соціально-патріотичний характер. Місцями з іронією, а місцями з притаманним для Флайзи стьобом», – характеризують нове творіння музиканти.

«Холодна погода, карантин, домовленості, які в останній момент зривались, ризиковані для життя моменти зйомок, кумедні маски свиней, які ми замовляли у Польщі, допомога поліції, постріли, екстремальні трюки та багато інших нюансів під час зйомок заставляли нас дуже хвилюватись і прискорювали наші серцебиття», – описала зйомки команда.

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром