Волі: лучан обурює вседозволеність «центрових» автоАндонів

20 Листопада 2015, 13:54
3344

Мешканці будинків навколо головного корпусу СНУ імені Лесі Українки на Волі, 13 вкотре скаржаться на автомобілістів, які безкарно їздять пішохідним тротуаром уздовж пам’ятника Тарасу Шевченку.

Користувач мережі Facebook лучанка Iryna Stepanovska на сторінці спільноти «АвтоАндони Луцька» виклала фото чергового порушення автоАндонами правил дорожнього руху.

«Урожайні 5 хвилин (повертаючись до теми переїзду по тротуару Волі - СНУ)», – пише дописувач.

Йдеться про набридлу проблему їзди по тротуару, яка стала можливою завдяки реконструкції дорожнього полотна. Адже ремонтники викопали бордюри, які відділяли дорогу від тротуару. Відтак автомобілісти почали безперешкодно виїздити на бічний провулок між будинком на Волі,15 і корпусом СНУ на Волі, 13.

«Водії не лише заважають пішоходам, але й ризикують наїхати на когось із лучан, – скаржиться жителька сусіднього будинку №15. – Тут завжди людно: студенти ходять в інститут, дітки бігають, пенсіонери ходять на лавках посидіти. А машини їздять по тротуарах туди-сюди».

За словами мешканців району, серед порушників – переважно таксисти, які розвертаються на тротуарах. І машини водіїв, які прямо з центральної траси через тротуар їдуть на вулицю Степана Бандери. Хоча за правилами мусять об’їжджати через вулицю Шопена.

Заодно лучан дивує, чому на ці порушення дорожнього руху взагалі не реагує ДАІ. Тому люди мають намір звернутися до активістів-патрульних «Самооборони Волині», щоб ті разом із патрулем ДАІ навели лад на тротуарі біля пам’ятника Шевченку.




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром