Трьох митників поста «Луцьк» звинуватили у службовому підробленні

16 Червня 2017, 11:45
2965

Слідчі прокуратури Волинської області повідомили про підозру у службовому підробленні трьом державним інспекторам відділу митного оформлення № 1 митного поста «Луцьк» Волинської митниці ДФС України.

Незаконна діяльність митників була викрита прокуратурою спільно з УСБУ, управлінням захисту економіки Нацполіції та відділом внутрішньої безпеки ГУ ДФС, повідомляється на сайті прокуратури області.

Встановлено, що службові особи Волинської митниці систематично упродовж минулого року здійснювали оформлення товарів за їх відсутності в зоні митного контролю відділу митного оформлення № 1 митного поста «Луцьк». При цьому, у такий злочинний спосіб митники випускали товар у вільний обіг на територію України.

Нині їх підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366  КК України, що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Вирішується питання про обрання посадовим особам митниці запобіжних заходів та відсторонення їх від посад.

Читайте також: Дрова, ґудзики від мундира чиновника та дитяча лялька: яке вилучене майно з митниці продають луцькі фірми-привиди

Коментарі
17 Червня 2017, 12:31
Знову брехня. Їшли повз. Спіткнулись об проблему. Зробили спільне розслідування. Брехня на брехні.
17 Червня 2017, 13:03
Заїздили по еашкам огляд проводився на кордоні дооформлення в Луцьку. Все законно.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024