Центр: продавцям квітів запропонували дві локації на вибір для перенесення квіткового ринку

16 Червня 2017, 11:27
2968

У Луцькі міськраді рішуче налаштовані перенести в інше місце квітковий ринок, який зараз діє у сквері неподалік ЦУМу.

Про це йшлося сьогодні, 16 червня, під час робочої наради із підприємцями, які працюють на цьому ринку, інформує Волинська правда.

Мерія пропонує два місця для нового розташування ринку. Перше – поблизу кафе «Сніжинка» (алея в районі фонтанів при спуску до Центрального парку ім. Лесі Українки), та місце біля обласної філармонії.

Причиною зміни місця розташування ринку квітів у мерії називають чисельні скарги мешканців будинків, прилеглих до скверу, де він функціонує.

Наразі представники підприємців вирішили обговорити плюси і мінуси кожного із запропонованих міською владою місць та прийти до спільного рішення.

Тим не менш, вони все ж наголошують, що теперішнє місце розташування квіткового базару для них є найоптимальнішим. А щодо скарг, то, зі слів одного з присутніх підприємців, їх «штампує» одна людина.

«Якби ви мешкали у цих прилеглих будинках, то мали б іншу думку. Ви не уявляєте, скільки до надходить скарг», – зауважив вже після завершення наради перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

Нагадаємо, минулого року квітковий ринок планували перенести до скверу на проспекті Волі, біля піцерії «Санремо».

Коментарі
17 Червня 2017, 02:21
Цум зпалили...а тепер ще хочут територію загарбати.
18 Червня 2017, 00:14
Давно пора забрати ринок від ЦУМу. Загадили весь сквер, раніше можна було там посидіти і відпочити на лавочці, діти гралися тепер палатки стоять, а поряд з ними валютчики тусуються. Але забирати треба не до Сніжинки, а то знову ж загадять прекрасний вихід до парку!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром