Заступники Поліщука поговорили з тролейбусниками

15 Червня 2017, 18:31
1859

У Луцьку знову неспокійно на підприємстві електротранспорту.

У четвер, 15 червня до працівників депо, які занепокоєнні невиплатою міською радою грошей за перевезення пільговиків, приїхали заступники міського голови Григорій Недопад та Костянтин Петрочук, хоча люди очікували візиту виконувача обов'язків міського голови Ігоря Поліщука, пише ВолиньPost.

Він приїжджав до людей 10 червня та пообіцяв гроші на зарплату. Кошти на підприємство надійшли, однак працівники кажуть, що мерія не виплатила все, що боргує.

Ці гроші, як заявив директор ЛПЕ Ігор Грицюк, витратять в першу чергу на виплату боргу за електроенергію, через який може зупинитися рух тролейбусів містом. 

Чиновники запевняли, що виконали дані обіцянки — перерахували 1,089 та 1,338 мільйони гривень підприємству за надані послуги з перевезення пільговиків. Тож наразі борг міської влади перед ЛПЕ зменшився до майже 4 мільйони гривень.

«Скажіть мені будь-ласка, цих 3 чи 4 мільйони гривень вирішують ситуацію на підприємстві? Ні! Вони не рішають ситуацію, бо підприємство має інші борги», – додав Костянтин Петрочук.

Про що ще говорили під час зустрічі - дивіться у відео:

Нагадаємо, що тролейбусники планували провести страйк, аби отримати отримати заробітну плату, але вони цього не зробили.
 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром