«Коли якийсь приватник викачує нечистоти з туалету, то вже нічого не зробиш», – головний інженер «Луцькводоканалу»

15 Червня 2017, 16:06
2659 Джерело: rpv.kiev.ua

Головний інженер КП «Луцькводоканал» Сергій Строк запевнив, що підприємці, з якими уклали договори, не провокують сморід у місті.

Про це посадовець повідомив у четвер, 15 червня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

«Сказати, що нечистоти не пахнуть – це нічого не сказати, адже вони у будь-якому разі мають запах. Але перевізники з підприємств везуть фактично воду. А от коли в мікрорайоні якийсь приватник викачує нечистоти з туалету, то вже нічого не зробиш», – зазначив Сергій Строк.

Крім того, він додав, що у рішенні виконавчого комітету щодо обмеження часу вивезення виробничих стоків, продумали не усі моменти. Адже не кожна особа, будучи на роботі, матиме змогу в цей проміжок часу найняти автомобіль для вивозу.

Коментарі
15 Червня 2017, 19:37
То ж скільки пане Сергію тих нечистот у приватника що сморід на все місто.дихати немає чим.і це говори фахівець з таким великим досвідом роботи 7
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром