Яку зарплатню отримуватиме міський голова Ігор Поліщук

17 Грудня 2020, 12:30
Ігор Поліщук 6041
Ігор Поліщук

Луцькому міському голові Ігорю Поліщуку встановили умови оплати праці.

Рішення прийняли під час третього пленарного засідання 1-ї сесії міської ради 17 грудня.

Керівниця відділу кадрової роботи та нагород Віра Гудима зауважила, що це до 60 тисяч гривень на місяць.

Зокрема, встановили щомісячну надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, розроблення проєктів нормативно-правових актів та проведення експертизи проєктів таких актів у розмірі 90 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та надбавки за вислугу років.

Ігор Поліщук отримуватиме щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 10 відсотків до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.

Також затвердили надавати Поліщуку матеріальну допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки та матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірах середньомісячної заробітної плати згідно з чинним законодавством.

Окрім того, будуть щомісячно преміювати з коефіцієнтом 2,5 до середнього відсотка премії заступників міського голови та секретаря міської ради; преміюватимуть з нагоди державних і професійних свят.

Виплату премій проводитимуть в межах фонду преміювання,  передбаченого в кошторисі виконавчого комітету Луцької міської ради та економії фонду оплати праці, відповідно до умов Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом виконавчих органів Луцької міської ради.

Читайте також: Хто став старостами у приєднаних до Луцька громад 

Коментарі
17 Грудня 2020, 15:09
матеріальна допомога на вирішення соціально-побутових питань? ви знущаєтесь? у людей з такими доходами є якісь соціально - побутові проблеми? а якщо й є, невже є совість брати на це державні гроші, в той час, коли у людей з пенсією у 2 тисячі чи зарплатою у 6 тисяч таких проблем значно більше, але держава чомусь не надає таким людям право отримати допомогу на вирішення їх соцальних проблем? хто ухвалює такі дурні закони? мало того, що крадуть з бюджету, то ще й офіційно їм надають матеріальну допомогу?! це не держава це - ганьба!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024